Kanoktham Massage

Traditionele Thaise Gezondheidsmassage bij u thuis. Of maak een afspraak op mijn praktijk.

Laat hier een bericht achter over de dienstverlening van Kanoktham Massage.


Gastenboek

21 berichten op 3 pagina's
sander z
10-03-22 14:06:25
heerlijke massage gehad, voel me als herboren. Bedankt Todd
Rob Verweij
19-08-21 15:55:17
Zeer goede massage gehad, weten heel goed waar ze mee bezig zijn. Dankzij de professionele behandeling geen last meer van mijn rug! Echt aan te raden.
Deniz
17-08-21 02:24:24
Geweldige massage gehad zonet heel tevreden zeker een aanrader! Dankje wel todd
Roques Giraldez
14-08-21 02:06:34
Ontspanning met hoofd letter O....druk punten goed gemaseerd....ook rug goed gemasseer👍👍
Tim vw
17-05-21 02:55:41
Heerlijk massages, wat een ontspanning!
Ron Van Leuwen
11-05-21 23:20:48
Heerlijke massage, begin echt brter te ontspannen met minder hoofdoijn
Martijn De Jong
11-06-20 20:50:47
Na de massage kon ik weer helemaal goed functioneren en volop er tegen aangaan op mijn werk! Ongelofelijk! Bedankt!
Menno Krikken
17-02-20 09:46:06
Als herboren. Loop weer ontspannen rechtop. De Thaise massage stijl is intensief, maar wekenlang profijt. Een groot verschil met reguliere massage. Voorts alleen nog Kanoktham!
Peter Donovan
04-01-20 13:58:18
Heerlijk een uur Thaise olie massage. Ik werd gemasseerd door khun Todd. Ik heb enorm van zijn massage genoten, na deze ontspannende massage had ik me gevoeld als herboren. Geen pijn meer in de rug, stijve spieren op mijn benen heeft hij ook redelijk los gekregen, net als mijn nek spieren. Heel erg bedankt, voor herhaling vatbaar. :O)
Dee van Harsel
15-09-16 12:49:39
Ik was er helemaal doorheen. Pfff zag het niet meer zitten. Stress, pijn in mijn schouders, onderrug, druk op de borst en ik had nergens zin in. Ik ben vele massagesalons binnengeweest. Ik heb alleen maar nare ervaringen meegemaakt. Dat ze steeds tijdens de massage weglopen, telefoneren of de hele tijd praten en aaien. En ze zijn erg oplettend op te tijd terwijl ze steeds tussendoor telefoneren. De dames zijn ook altijd heel erg sexy gekleed. Ik als dame vind het niet fijn als een dame op mijn rug gaat zitten en haar poes zit te wrijven. Nou 1 keer en nooit meer he. Al een tijdje loop ik ermee of ik deze meneer zou bellen na al die goede recencies gelezen te hebben. Er staat op zijn website dat je met kleding aan gemasseerd word. ik ben een vrouw en hij een man dus dit voelt wel goed. Nu toch maar weer een poging. Hij is ook niet zo duur. Afspraak via zijn website gemaakt. En 3 min later werd ik gebeld. Hij is dezelfde dag nog bij mij thuis gekomen. Hij vond het niet erg dat ik eerst met 1 uur begon. Hij masseert het liefst op de grond zodat hij genoeg druk kan gebruiken. Dekbed op de grond gezet. Al bij de eerste 15 minuten merkte ik dat deze meneer weet wat hij doet.
Hij vraag ook eerst waar en of je ergens last van hebt. Je kan gewoon nederlands met hem communiceren. Dit is wel zo prettig. Hij masseert zo hard als je dat zelf wilt. 1 uur werd dus 2 uurtjes. Het was voor mij een zeer prettige massage en voelde mij als vrouw helemaal niet bedreigd. Ik ben nu opgeknapt en heb weer nieuwe energie gekregen. Anders zou ik nu ook niet de tijd kunnen nemen achter de pc te zitten en een recentie te schrijven.

Dankjewel
En tot volgende keer.
Tonen: 5  10   20

Uw mening over Kanoktham Massage

Hoe beoordeelt u Kanoktham Massage

  Uitstekend   Zeer Goed   Goed   Gewoon   Niet zo goed   Slecht


 
Opbellen
E-mail
Info